Ajankohtaista


http://tvapori.blogspot.fi/


TVA Pori ry:n Facebook-ryhmä

 
 
 
 
 
                                                                                  
Ajankohtaiset uutiset
 

VUODEN VIIMEINEN jakso on käynnissä. Kaikki kurssipaikat jaksolla 4/2018 ovat täynnä. Satunnaisesti vapautuvista irtopaikoista ilmoitetaan TVA Porin facebook-ryhmässä.  

Tammikuussa alkaa taas uusi jakso, pysy kuulolla! 


Muistathan, että ilmoittautuminen kursseille on sitova! Lue peruutusehdot täältä.

LUOTSINMÄEN KENTTÄ on jäsenten vapaassa käytössä muulloin kuin varattujen treenivuorojen aikana. Varatut vuorot näet täältä. Kenttä on tarkoitettu vain koirien kouluttamiseen, ulkoiluttaminen tapahtuu muualla. 

HALLISSA VOIT TREENATA kuukausi- tai kausikortilla vapaavuoroilla. Tarkista hallin varaustilanne tästä. Kuukausikortti nyt vain 25 € jäsenille ja 35 € ei-jäsenille!
Halliin voit päästä myös kertaluontoisesti treenaamaan 5 euron hintaan. Se edellyttää kuitenkin, että mukana on kuukausikortin omaava henkilö tai kouluttaja. Vastuun maksuista ja sääntöjen noudattamisesta ottaa hallin käyttöön oikeutettu henkilö. Maksu suoritetaan heti ja raha laitetaan hallilta löytyvään palautelaatikkoon.

Hallista voit varata vakiovuoron, yksittäisen tunnin tai vaikka koko hallin. Myös Luotsinmäen nurmikenttää voi varata. Tutustu hinnastoon tästä. 
Kysy lisää hallin käyttöoikeudesta ja varauksista tva.halli@gmail.com

JÄSENTIEDOTTEET löydät keskitetysti blogista tvapori.blogspot.fi