Koulutukset‎ > ‎

Kurssiselosteet

Mikäli olet epävarma siitä, mille tasolle sinun olisi parasta ilmoittautua, ota yhteyttä kouluttajaasi tai koulutusvastaavaan tva.pori@gmail.com.
 


ESKARI
Pennut 8 vko – aikuiset aloittelijat 

Perustottelevaisuutta sekä pennuille että aikuisille aloitteleville koirille. Tavoitteena arkielämän perustaitojen ja alkeistottelevaisuuden lisäksi koirakon yhteistyön kehittäminen. Tältä kurssilta pääset etenemään joko keskikouluun tai yläkouluun. Eskariin kuuluu yhteensä 8 treenikertaa, kurssin hinta on 35 euroa. TVA Porin nettisivuilta ja Facebook-ryhmästä löydät infoa alkavasta eskarista aina kun uusi kurssi varmistuu, sekä tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta. Eskariin ilmoittaudutaan osoitteessa http://tvapori.fi/kurssit/. Jos sinulla on kysyttävää eskarista, ota yhteyttä extrat.tva@gmail.com.
 

YLÄKOULU

Toko ALO / BH-kokeen tottelevaisuusosuus

Tavoitteellista tottelevaisuuskoulutusta joko TOKOn alokasluokkaan tai BH-kokeeseen tähtäävälle. Kurssille ei ole koiralle ikärajaa, tärkeämpää on ohjaajan motivaatio tavoitteelliseen koiran koulutukseen.  Tältä kurssilta voit siirtyä lukioon tai kympille. Yläkouluun kuuluu noin 8 treenikertaa, hinta on 30 euroa/kurssi. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä. 


KYMPPI

Yläkoulun käyneet

Tällä kurssilla jatketaan TOKOn alokasluokan liikkeiden harjoittelua. Jos olet käynyt jo yläkoulun, mutta alokasluokan liikkeet eivät ole vielä kisakunnossa on tämä sinulle oikea ryhmä. Tälle kurssille siirrytään kouluttajan tai koulutusvastaavan suosituksella. Kympin voi tarvittaessa kerrata. Kympille kuuluu noin 8 treenikertaa, hinta on 30 euroa/kurssi. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä. 
 

LUKIO

Toko AVO

Tällä kurssilla harjoitellaan TOKOn avoimen luokan kilpailuliikkeitä. Lukiosta voit siirtyä korkeakouluun. Treenipaikka lukioon aukeaa kouluttajan tai koulutusvastaavan suosituksella tai ALO1-tuloksen myötä. Lukion voi tarvittaessa kerrata. Lukioon kuuluu noin 8 treenikertaa, hinta on 30 euroa/kurssi. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä. 
 


ALEMPI KORKEAKOULU / YLEMPI KORKEAKOULU

Toko VOI / Toko EVL

Tässä ryhmässä hiotaan voittajaluokan ja/tai erikoisvoittajaluokan kilpailuliikkeitä. Korkeakouluun kuuluu noin 8 treenikertaa, hinta on 30 euroa/kurssi. Korkeakoulukurssin voi tarvittaessa kerrata. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä.
 


PK-TOTTIS

Ryhmässä treenaavan koiran tasolla/iällä ei ole merkitystä, mutta tähtäimessä tulee olla starttaaminen PK-puolella jossain lajissa. Kurssin aikana painotetaan koiran motivaatiota, hallintaa sekä vietin käyttöä tottelevaisuudessa. Tekniikan hiominen tapahtuu kurssilla vasta motivaation ollessa kunnossa. PK- tottikseen kuuluu noin 8 treenikertaa, hinta on 30 euroa/kurssi. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä. 
 RALLYTOKO ALKEET

Rallytokon alkeissa tutustutaan rallytokon sääntöihin ja tehdään helppoja rallytoko alokasluokan ratoja. Kurssille osallistuminen ei edellytä kisatavoitteita. Koiralle ei ole ikärajaa osallistuakseen alkeisryhmään, tärkeämpää on ohjaajan motivaatio koiran koulutukseen. Kurssin voi tarvittaessa kerrata. Tältä kurssilta voit myös siirtyä Rallytokon jatkokurssille.
Kurssiin kuuluu 8 treenikertaa, hinta on 30 euroa/kurssi. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä.RALLYTOKO JATKO

Rallytokon jatkokurssilla treenataan tavoitteellisesti tähdäten kisaamaan rallytokokisoissa. Koirakon tasolla ei ole väliä sille treenit suunnitellaan niin, että kaikki pystyvät tekemään oman kilpailuluokkansa ratoja. Kurssin voi tarvittaessa kerrata.
Rallytoko jatko-kurssiin kuuluu 8 treenikertaa, hinta on 30 euroa/kurssi. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä.


Comments