Tervetuloa TVA:lle

UUSI JAKSO ALKAMASSA

Jakson 2/2019 lukkari on julkaistu, katso lukkari täältä. Koulutus alkaa viikolla 12 (18.3. alkava viikko).

Ilmoittautuminen peruskursseille:

Jäsenet ilmojärjestelmän kautta maanantaina 11.3. klo 18.00 alkaen. Ei-jäsenet sähköpostilla keskiviikkona 13.3. klo 18.00 alkaen osoitteeseen tva.pori@gmail.com. Muutamalla peruskurssilla vielä tilaa, kyselyt sähköpostitse.

Ilmoittautuminen extrakursseille:

Vielä muutamalla extrakurssilla tilaa: Agilityn 1lk kisaavat / kisaamaan aikovat, Agility 1-2lk kisaavat ja Kuntoilua koiraihmisille. Extrakursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä, eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua. Ilmoittaudu välittömästi: extrat.tva@gmail.com. Katso extrakurssit täältä.

HALLISSA ON JO VIHREÄÄ

Hallissa voit treenata kuukausi- tai kausikortilla vapaavuoroilla. Tarkista hallin varaustilanne tästä. Kuukausikortin hinta on 25 € jäsenille ja 35 € ei-jäsenille.

Halliin voit päästä myös kertaluontoisesti treenaamaan 5 euron hintaan. Se edellyttää kuitenkin, että mukana on kuukausikortin omaava henkilö tai kouluttaja. Vastuun maksuista ja sääntöjen noudattamisesta ottaa hallin käyttöön oikeutettu henkilö. Maksu suoritetaan heti ja raha laitetaan hallilta löytyvään palautelaatikkoon.

Hallista voit varata vakiovuoron, yksittäisen tunnin tai vaikka koko hallin. Myös Luotsinmäen nurmikenttää voi varata. Tutustu hinnastoon tästä.

Kysy lisää hallin käyttöoikeudesta ja varauksista tva.halli@gmail.com