Tervetuloa TVA:lle

KOHTI UUTTA VUOTTA!

Vuoden 2019 ensimmäinen jakso alkaa viikolla 3 (14.1. alkava viikko).

Ilmoittautuminen perus- ja extrakursseille tapahtuu ilmojärjestelmän http://tvapori.fi/kurssit kautta maanantaina 7.1. klo 18.00 alkaen. Ei-jäsenet (peruskurssit) voivat ilmoittautua sähköpostilla keskiviikkona 9.1. klo 18.00 alkaen osoitteeseen tva.pori@gmail.com. Peruskursseille osallistuminen edellyttää jäsenyyttämme. Mikäli et ole jäsen voit ilmoittautua ei-jäsenten ilmoittautumisaikaan ja täyttää sen jälkeen jäsenhakemuksemme. Halutessasi voit toimittaa jäsenhakemuksen jo ennen ilmoiittautumista jäsensihteerille. Lisätietoja jäsenyydestä.

Extrakursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä, eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua.

Lukkari julkaistaan viimeistään viikolla yksi.

HALLISSA ET KASTU

Hallissa voit treenata kuukausi- tai kausikortilla vapaavuoroilla. Tarkista hallin varaustilanne tästä. Kuukausikortin hinta on 25 € jäsenille ja 35 € ei-jäsenille.

Halliin voit päästä myös kertaluontoisesti treenaamaan 5 euron hintaan. Se edellyttää kuitenkin, että mukana on kuukausikortin omaava henkilö tai kouluttaja. Vastuun maksuista ja sääntöjen noudattamisesta ottaa hallin käyttöön oikeutettu henkilö. Maksu suoritetaan heti ja raha laitetaan hallilta löytyvään palautelaatikkoon.

Hallista voit varata vakiovuoron, yksittäisen tunnin tai vaikka koko hallin. Myös Luotsinmäen nurmikenttää voi varata. Tutustu hinnastoon tästä.

Kysy lisää hallin käyttöoikeudesta ja varauksista tva.halli@gmail.com