Extrakurssit 4/2019

TVA Pori ry tarjoaa ympäri vuoden extrakursseja, joille myös ei-jäsenet voivat osallistua.

Ilmoittautuminen alkoi Extrakursseille kaikille (ei-jäsenillä ja jäsenillä) samaan aikaan maanantaina 14.10.2019 klo 18.00 ilmoittautumisjärjestelmään. Paikat täyttyivät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Extrakursseille osallistuminen ei edellytä TVA Porin jäsenyyttä, eikä jäsenillä ole etuoikeutta ilmoittautua ensin. Treeniajat ja paikat löydät alla olevista kurssiselosteista. Kouluttaja lähettää kaikille onnistuneesti ilmoittautuneille infokirjeen sähköpostilla lähempänä treenien alkamisajankohtaa.

Extrakurssit toteutetaan pääosin hallillamme Noormarkussa.

HUOM! Jos olet TVA Pori ry:n jäsen, niin muista laittaa jäsennumerosi ilmoittautuessasi kurssin hinnan vuoksi.

Lisätiedot: extrat.tva@gmail.com

Muistathan, että ilmoittautuminen kurssille on sitova. Tarkista, että olet laittanut kaikki tiedot oikein ennen kuin ilmoittaudut. Peruutusehdot löydät täältä.

ALOITA NÄISTÄ

Alkeiskurssi 1

Pennut 8 vko – aikuiset aloittelijat

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville koirakoille, jotka hakevat kokemusta koiraharrastamisen aloittamisesta ja arjentaitojen hallinnasta. Kurssille voivat osallistua kaikenikäiset koirat jo 8 viikon ikäisestä koiranpennusta veteraaneihin. Alkeiskurssilla harjoitellaan koiran ja koiranohjaajan perustaitoja, kuten istumista, makaamista, odottamista ja seuraamista. Alkeiskurssi antaa hyvät pohjat kotikoiran tottelevaisuuteen ja käsittelyyn, mutta on myös ensiaskel kohti tavoitteellista harrastamista. Huomaathan, että hallilla treenaa toisia ryhmiä samaan aikaan eli halli ei ole vain alkeiskurssin käytössä. Hallimme on kuitenkin rajattu siirrettävillä seinillä, mutta äänet kuuluvat.

Hinta 30€/jäsenet, 35€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 21.10. alkaen maanantaisin klo 18.15-19.15 (8 kertaa)

Kouluttaja: Fanni Laine

Alkeiskurssi 2

Pennut 8 vko – aikuiset aloittelijat

Kurssi on tarkoitettu aloitteleville koirakoille, jotka hakevat kokemusta koiraharrastamisen aloittamisesta ja arjentaitojen hallinnasta. Kurssille voivat osallistua kaikenikäiset koirat jo 8 viikon ikäisestä koiranpennusta veteraaneihin. Alkeiskurssilla harjoitellaan koiran ja koiranohjaajan perustaitoja, kuten istumista, makaamista, odottamista ja seuraamista. Alkeiskurssi antaa hyvät pohjat kotikoiran tottelevaisuuteen ja käsittelyyn, mutta on myös ensiaskel kohti tavoitteellista harrastamista. Hallilla ei ole vakituisia ryhmiä samaan aikaan, mutta kuukausikorttilaisemme saattavat treenata agilitypuolella.

Hinta 30€/jäsenet, 35€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 26.10. alkaen lauantaisin klo 12-13 (8 kertaa)

Kouluttaja: Anne Autioniemi

AGILITYKURSSIT

Agility alkeet 1

Agilityn alkeet on kurssi, jolla perehdytään agilityn saloihin. Kurssilla käydään läpi erilaisten agilityesteiden suorittamista koirakon kyvyn mukaan. Kurssille voivat osallistua koirakot, jotka ovat käyneet vähintään Harrastuskoiran peruskurssin tai omaavat kurssilla opittavat taidot (luoksetulo, odottaminen). Koiran on oltava vähintään 9 kk ikäinen ennen kurssin alkamista. Koiran on oltava hallinnassa ja pystyttävä treenaamaan hallilla samanaikaisesti muiden kanssa.

Hinta 50€/jäsenet, 55€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 22.10. alkaen tiistaisin klo 17.30-18.30 (8 kertaa)

Kouluttaja: Jenni Hakala


Agility alkeet 2

Agilityn alkeet on kurssi, jolla perehdytään agilityn saloihin. Kurssilla käydään läpi erilaisten agilityesteiden suorittamista koirakon kyvyn mukaan. Kurssille voivat osallistua koirakot, jotka ovat käyneet vähintään Harrastuskoiran peruskurssin tai omaavat kurssilla opittavat taidot (luoksetulo, odottaminen). Koiran on oltava vähintään 9 kk ikäinen ennen kurssin alkamista. Koiran on oltava hallinnassa ja pystyttävä treenaamaan hallilla samanaikaisesti muiden kanssa.

Hinta 50€/jäsenet, 55€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 23.10. alkaen keskiviikkoisin klo 19-20 (8 kertaa)

Kouluttaja: Laura Lilja


Agility alkeisjatko

Agility alkeisjatkossa jatketaan koiran agilitytaitojen kehittämistä. Kurssille voivat osallistua koirakot, jotka ovat käyneet vähintään Agility alkeet -kurssin tai omaavat kurssilla opittavat taidot. Kurssilla perehdytään syvemmin keppien, kontaktiesteiden ja ohjauksien suorittamiseen. Koiran on oltava vähintään 9 kk ikäinen ennen kurssin alkamista. Koiran on oltava hallinnassa ja pystyttävä treenaamaan hallilla samanaikaisesti muiden kanssa.

Hinta 50€/jäsenet, 55€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 21.10. alkaen maanantaisin klo 18-19 (8 kertaa)

Kouluttaja: Johanna FrimanAgility jatko

Agility jatkossa koiran taitoja kehitetään koirakon osaamistason mukaan. Kurssin tavoitteena on saada koirakko suorittamaan jo hieman pidempääkin radanpätkää ja tutustuttaa koirakkoa kisaamisen maailmaan. Kurssille voivat osallistua koirakot, jotka ovat käyneet vähintään Agility alkeisjatko -kurssin tai omaavat kurssilla opittavat taidot. Varauduthan rakentamaan rataa kouluttajan kanssa.

Hinta 50€/jäsenet, 55€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 23.10. alkaen keskiviikkoisin klo 17.45-19 (8 kertaa)

Kouluttaja: Laura Lilja


Agility kisaavat 1. lk

Agility kisaavat 1lk on kurssi koirakoille, jotka kisaavat jo 1-luokassa tai tähtäävät kisaamaan. Koirakolla pitää olla hallussa jo suurin osa esteistä (puutteita saa olla esim. kepeissä ja kontaktiesteissä). Kurssilla harjoitellaan 1-luokan tasoisia rataprofiileja. Varauduthan rakentamaan rataa kouluttajan kanssa.

Hinta 50€/jäsenet, 55€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 22.10. alkaen tiistaisin klo 18.30-19.45 (8 kertaa)

Kouluttaja: Heli Ruusujoki


Agility kisaavat 2. ja 3. lk

Agility kisaavat 2 ja 3lk on kurssi koirakoille, jotka jo kisaavat 2- tai 3-luokassa. Koirakolla pitää olla esteet yleisesti ottaen hallussa ja kurssilla treenataan koirakolle vaikeita asioita 2- ja 3-luokkien rataprofiilien mukaisesti. Varauduthan rakentamaan rataa kouluttajan kanssa.

Hinta 50€/jäsenet, 55€/ei-jäsenet.

Treeniajat: 22.10. alkaen tiistaisin klo 19.45-21.00 (8 kertaa)

Kouluttaja: Joni Länsivierto
MUUT KURSSIT

BH-kurssi

Kurssi on tarkoitettu BH-kokeeseen eli käyttäytymiskokeeseen tähtääville koirakoille. Kurssille saa osallistua kaiken rotuiset ja ikäiset koirat, kunhan tavoitteena on käyttäytymiskokeen suorittaminen. Kurssilla voidaan opetella koirakon tason mukaan myös PK-tottisosuuden muita liikkeitä.

Hinta 30 €/jäsenet, 35€/ei-jäsenet

Treeniajat: 21.10. alkaen maanantaisin klo 20.15-21.15

Kouluttaja: Kirsi Kivinen


Lapsi ja koira -ryhmä

Lapsi ja koira -ryhmä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Koiran on oltava lapsella hallussa tai vanhemman on oltava lapsensa mukana treenissä avustamassa. Kurssilla opetellaan koiran kanssa tekemistä ja harrastamista ilman suorituspaineita. Lapsi voi valita halutessaan haluaako keskittyä tiettyyn lajiin vai moneen eri lajiin.

Hinta 30€/jäsenet, 35€/ei-jäsenet

Treeniajat: 25.10. alkaen perjantaisin klo 17-18 (8 kertaa)

Kouluttaja: Emmi-Lotta Pirhonen

Äijätoko

Tokoa kaikille äijille ja äijämäisille henkilöille sen suuremmin sukupuoleen katsomatta. Kurssilla treenataan tokoa hyvässä hengessä. Kurssille voivat osallistua koirakot, jotka ovat käyneet vähintään Harrastuskoiran peruskurssin tai omaavat kurssilla opittavat taidot (luoksetulo, odottaminen). Myös korkeampi taitotasoiset ovat tervetulleita. Kurssilla treenataan koiran taitotaso huomioon ottaen.

Hinta 30 €/jäsenet, 35€/ei-jäsenet

Treeniajat: 22.10. alkaen tiistaisin klo 20.30-21.30 (8 kertaa)

Kouluttaja: Juha Juhala


Kuntoilua koiraihmisille

Tuntuuko, että koiralenkkien lisäksi olisi hyvä tehdä jotain muutakin liikuntaa? Onko kuntoilu yksin tylsää? Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, niin tulethan Kuntoilua koiraihmisille -kurssille. Tarkoituksena kuntoilla ryhmässä ilman säävarausta ja ilman koiria samanhenkisessä porukassa. Treenit voivat olla vaihtelevissa paikoissa Porissa ja kouluttaja infoaa tarkemmat paikat infokirjeessään.

Hinta 20€/jäsenet, 25€/ei-jäsenet

Treeniajat: 26.10. alkaen lauantaisin klo 11.15-12.15 (8 kertaa)

Kouluttaja: Reija Halmela
TVA:n extrakursseista vastaa Liisa Elo (extrat.tva@gmail.com).