TVA Pori ry

Olemme tokoseura TVA Pori ry. Järjestämme tottelevaisuus-, rally-toko- ja agilitykoulutusta kaiken ikäisille, rotuisille ja tasoisille koirille.

TVA Pori ry ottaa uusia jäseniä jäsenhakemusten perusteella ympäri vuoden siten, että hakemukset käsitellään hallituksessa kunkin kuukauden 15. päivä. Täytä vieressä oleva jäsenhakemus hyvissä ajoin ennen hallituksen käsittelyä ja toimita se osoitteeseen tva.jasensihteeri@gmail.com. Jäsenyyden hinta vuonna 2018 on 30 € riippumatta liittymisajankohdasta. Jäsenmaksu laskutetaan syyskokouksen vuosittain päättämän eräpäivän mukaisesti. Vain jäsenet voivat osallistua peruskursseille sekä jäsenhinnalla extrakursseille. Katso lisää kursseista koulutukset- sivulta . Hallin kuukausikortti on myös edullisempi jäsenillemme.

Tottelevaisuuskoulutuksen lisäksi järjestämme myös muita kursseja, kuten agility-, BH- ja PK-kursseja. Lisäksi TVA Pori ry järjestää aktiivisesti toko-kokeita.

Treenit pyörivät pääsääntöisesti ympäri vuoden neljässä kahdeksan treenikerran jaksossa. Etusijalla peruskursseille ovat jäsenemme.

Ota yhteyttä:

Talkoomerkinnän saa TVA:n talkoista seuraavasti: Koe- ja seminaaripäivänä talkoiltaessa puolet päivästä (n.4h), muista talkoista merkinnät hallituksen päätöksen/ilmoituksen mukaan.

Word-muotoinen jäsenhakemus on ladattavissa tämän sivun alareunasta.

Lataa jäsenhakemus Word-muodossa klikkaamalla oikeassa reunassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta. Älä siis klikkaa tiedostonimeä vaan nuolta.