TVA Pori ry

Olemme tokoseura TVA Pori ry. Järjestämme tottelevaisuus-, rally-toko- ja agilitykoulutusta kaiken ikäisille, rotuisille ja tasoisille koirille.

TVA Pori ry ottaa uusia jäseniä jäsenhakemusten perusteella ympäri vuoden siten, että hakemukset käsitellään hallituksessa kunkin kuukauden ensimmäinen päivä. Täytä hakemuksesi tämän linkin kautta. Täytäthän jäsenhakemuksesi hyvissä ajoin ennen hallituksen käsittelyä, viimeistään viimeisenä päivänä aiempaa kuuta. Ensimmäinen päivä täytetty hakemus ei enää ehdi saman kuukauden käsittelyyn. Jäsenyyden hinta vuonna 2020 on 30 € riippumatta liittymisajankohdasta. Jäsenmaksu laskutetaan syyskokouksen vuosittain päättämän eräpäivän mukaisesti. Vain jäsenet voivat osallistua peruskursseille sekä jäsenhinnalla extrakursseille. Katso lisää kursseista koulutukset- sivulta . Hallin kuukausikortti on myös edullisempi jäsenillemme.

Tottelevaisuuskoulutuksen lisäksi järjestämme myös muita kursseja, kuten agility-, BH- ja PK-kursseja. Lisäksi TVA Pori ry järjestää aktiivisesti toko-kokeita.

Treenit pyörivät pääsääntöisesti ympäri vuoden neljässä kahdeksan treenikerran jaksossa. Etusijalla peruskursseille ovat jäsenemme.

Ota yhteyttä:

Talkoomerkinnän saa TVA:n talkoista seuraavasti: Koe- ja seminaaripäivänä talkoiltaessa puolet päivästä (n.4h), muista talkoista merkinnät hallituksen päätöksen/ilmoituksen mukaan.